Mirë se erdhët në STARCOM

Mundësimi i individëve dhe bizneseve, të përmbushin nevojat e tyre në komunikim, me përkushtimin maksimal ndaj tyre, nëpërmjet shfrytëzimit të shërbimeve dhe infrastrukturës cilësore të rrjetit që ne ndërtojmë dhe mbajmë në funksionim, duke bërë biznesin e frytshëm për punonjësit tanë dhe aksionerët e shoqërisë.

SHERBIMET TONA

SHERBIM INTERNETI
Ne sjellim te ju internetin më të shpejtë dhe më të sigurtë.
ZGJIDHNI PAKETEN TELEVIZIVE
Empty tab. Edit page to add content here.

Broadband

Nje sherbim me fiber optike mundëson një shërbim perfekt .

Best Selling Plans

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

Wifi Zone

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

Pagese Faturash

Mundesia e pageses te faturave online me shebim te sigurise .

New Connection

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

Secure Internet

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.

30

Ditë falas

24

Suport Shërbimi

25

Zona mbulimi

100

Mbp/s shpëjtesia

Perse te zgjidhni StarCOM

Mundësimi i individëve dhe bizneseve, të përmbushin nevojat e tyre në komunikim, me përkushtimin maksimal ndaj tyre, nëpërmjet shfrytëzimit të shërbimeve dhe infrastrukturës cilësore të rrjetit që ne ndërtojmë dhe mbajmë në funksionim, duke bërë biznesin dhe klientët tanë te jenë gjithmonë me ne.

Shpejtësia më e mirë

Ne mundesojme lidhjen me fiber optike me klienti si dhe me radio sipas rasti , ne ju mundesojme spejtesin deri ne 100 Mega te klienti fundore. ju mundeni te zgjidhni shpejtesin ne planet e sherbimit.

installation & setup

Mundesia per te informuar klientin mbi instalimin e paisjeve fundore ,ju do mund te gjeni ne faqen tone maualet e instalimit dhe maualet e perdorimit te gjitha lloit e paisjeve fundore.

Sherbimi 24 x 7

Ne ju pergjigjemi klienteve tane , ne ju japim përgjigjë mbi problematikën si dhe zgjidhja e problemit do të jetë për jo më shumë se 30 min, per problemet me te veshtira jo me shume se 12 ore nga momenti problemit .

Shkarkim & dhe Ngarkim të Shpejtë
Me një çmim të përballueshëm
When choosing among the best high speed Internet providers, there are
several other factors that should be taken into consideration besides just
the available download speeds.
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida as nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis a bibenum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem is nibh id elit.
(-355) 069 58 163 35
(+355) 069 70 700 48
Lagja Apollonia, Sheshi Nene Tereza, Fier, AL
Email : suport@starcom.al
Web: www.starcom.al

Plani i Ofretave

Pricing layout 3

Basic
 • Unlimited Web Space
 • FREE Site Building Tools
 • FREE Domain Registar
 • 24/7/365 Support
 • FREE Marketing & SEO Tools
 • 99.9% Service Uptime
 • 30 Day Money Back Guarantee
$99/month
Business
 • Unlimited Web Space
 • FREE Site Building Tools
 • FREE Domain Registar
 • 24/7/365 Support
 • FREE Marketing & SEO Tools
 • 99.9% Service Uptime
 • 30 Day Money Back Guarantee
$199/month
Premium
 • Unlimited Web Space
 • FREE Site Building Tools
 • FREE Domain Registar
 • 24/7/365 Support
 • FREE Marketing & SEO Tools
 • 99.9% Service Uptime
 • 30 Day Money Back Guarantee
$299/month
Dedicated
 • Unlimited Web Space
 • FREE Site Building Tools
 • FREE Domain Registar
 • 24/7/365 Support
 • FREE Marketing & SEO Tools
 • 99.9% Service Uptime
 • 30 Day Money Back Guarantee
$499/month