Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: http://www.starcom.al.

Cilat të dhëna personale i mbledhim dhe pse i mbledhim ato !

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në sit, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe agjentin e përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spamit.

Një vijë anonimike e krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur gjithashtu një hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në uebfaqe, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes të ngulitura (EXIF GPS). Vizitorët në uebfaqe mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë për vendndodhjen nga imazhet në uebfaqe.

Informacion shtese

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të vendosni të kurseni emrin tuaj, adresën e emailit dhe uebfaqen në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni detajet tuaja përsëri kur lini një koment tjetër. Këto cookie do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie-t. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID e postës së artikullit që sapo redaktove. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e integruar nga uebfaqja tjetërs

Artikujt në këtë sit mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (psh. Video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga uebfaqet e tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori ka vizituar uebfaqen tjetër.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie-t, të përfshijnë ndjekjen shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni regjistruar në atë faqe interneti.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements